PROGRAMI

Za naše učenice pripremili smo izborne i posebne programe.  Posebni programi Rekreacija - voditelj Marko Prosoli, prof. Humanitarstvo - voditelj Sabina Naranđa, prof. Kultura živ...

ODGOJNE SKUPINE

Prilikom dolaska u Dom učenici se raspoređuju u odgojne skupine. Učenici pojedine skupine u pravilu se smještaju u sobe prema razredu, vrsti škole i kraju iz kojeg dolaze. U našem Domu odgoj...

  • DOBRO DOŠLI U UČENIČKI DOM MARIJE JAMBRIŠAK!

  • PROGRAMI

  • ODGOJNE SKUPINE

GALERIJE SLIKA

Rezervacija

Dani kruha - obilježavanje regije Slavonija

I ove godine obilježavamo dane kruha, te tradicionalno tijekom tih dana obilježavamo naše regije. Ove godine obilježavamo Slavoniju.

Tjedni meni u našoj kuhinji bogat je slavonskim specijalitetima, dok su naše učenice iz Slavonije donijele pregršt slastica, simbola, knjiga i jesenskih proizvoda. Kao i uvijek tijekom cijelog tjedna, učenice s odgajateljima pripremaju slastice iz regije koju obilježavamo.


A vrhunac proslave, dogodit će se sutra 15.10.2015. u 20 sati , kada imamo svečano otvaranje izložbe, prigodni program uz vesele tamburice dragih nam gostiju iz Učeničkog doma Karlovac. Ako ste u blizini, navratite, omastite brk i uživajte u zvucima Slavonije.